NOU! Antrenor personal de fitness in Brasov pentru cardio box

 Catalin Tatulescu •  2 Iunie 2014, 10:50

Cauti un antrenor personal de fitness in Brasov pentru a-ti exersa loviturile, vrei sa slabesti sau doresti o imbunatatie a contitiei tale fizice si nu stii ce exercitii sa mai faci?

Acum poti avea propriul tau antrenor de fitness care sa te invete si sa te ajute in antrenamentul cardio box.

Asadar, vei lucra cu un  partener care sa te invete sa boxezi, cu care sa te misti, lovind la manusi de palmare pentru a slabi, a-ti imbunatatii conditia fizica sau pentru hobby 

Manusile de box si cele de palmare fac parte din accesoriile unui antrenor personal de fitness, care este preocupat de dorintele si de necesitatiile persoanei pe care o antreneaza la sala de fitnes.

Antrenamentul de box cardio cu un antrenor personal este un antrenament dinamic in care viteza, explozia, deplasarea si reflexiile sunt punctele cele mai vizate 

Deci, daca esti din Brasov si iti doreai de mult timp un astfel de program de antrenament, contacteaza-ma la numarul de telefon de pe site www.instructorfitness.ro sau la adresa de mail contact@instructorfitness.ro .

De ce antrenor personal?

Afla aici aspectele care ma diferentiaza ca antrenor personal, antrenor cu program personalizat de fitness in Brasov:

Servicii

Va stau la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata cu informatii din urmatoarele domenii:

Activitatile se desfasoara in Brasov ata la sala de fitness cat si la domiciliul d-voastra.

Contact instructor fitness

Cauti un antrenor personal de fitness autorizat in Brasov? Doresti sa beneficiezi de serviciile unui personal trainer cu un program personalizat? Iti raspund cu mare placere la contactele de mai jos:

Telefon:0764 425 425
E-mail:contact@instructorfitness.ro