Antrenor personal - instructor fitness Brasov

 Un antrenor personal va ajuta sa slabiti, sa aratati mai bine si sa va mentineti.

Instructor personal fitness Brasov
 
Antrenamentul cu un personal trainer nu se compara cu nici un antrenament efectuat intr-o grupa de aerobic, crossfit, spinning sau chiar in mod individual.

Lucrand cu un antrenor personal de fitness, beneficiezi de un partener de antrenament a carui unica preocupare este sa te sprijine in atingerea obiectivelor dorite.

A face miscare nu este totul, conteaza cum o faci.

Instructorul unei grupe de aerobic va crea un program general, care se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca miscare, fara a avea posibilitatea de a tine cont de tipul somatic al fiecaruia, de metabolismul acestora, de varsta, starea de sanatate, stilul de viata, etc.

Cu atat mai putin de ceea ce isi doreste fiecare sa obtina:

  • Slabire
  • Tonifiere
  • Masa musculara
  • Imbunatatirea starii de sanatate si a conditiei fizice
  • Dezvoltarea preponderenta a unor grupe de muschi - a unei anumite zone a corpului.

Mai jos gasiti 10 intrebari si raspunsuri, care referire la conceptul de antrenor personal de fitness.

1. Ce este un antrenor personal?
Antrenorul personal este un profesionist care prin competentele sale in domeniul fitness-ului, anatomiei, fiziologiei si nutrtiei iti concepe cel mai potrivit program de antrenament personalizat, cat si o dieta adecvata corpului si stilului tau de viata,

2. Ce face pentru tine un antrenor personal?
Antrenorul personal, pe langa realizarea programului de antrenament personalizat si a unei diete adecvate, te va insoti la sala de fitness sau daca preferi la tine acasa, si va fi langa tine de-a lungul fiecarei sedinte.
In cadrul sedintelor de antrenament, iti va arata cum sa executi corect fiecare exercitiu, corectandu-te atunci cand este necesar, incurajandu-te si oferindu-ti suport moral.
Varietatea si complexitatea antrenamentelor, corelate cu ritmul dinamic in care vom lucra, vor duce la atingerea obiectivelor dorite in cel mai scurt timp.
Antrenamentul cu un personal trainer, va face ca sedintele sa fie eficiente, dar in acelasi timp placute si distractive.

3. Programul de antrenament va include si sfaturi de dieta?
Nu vor fi doar sfaturi!
Programul personalizat include si conceperea unei diete in functie de obiectivele pe care ni le propunem.
Dieta va tine cont de tipul somatic, metabolism, daca si cat iti doresti sa slabesti, dar in acelasi timp si de stilul de viata, de preferintele tale culinare, de timpul pe care il ai la dispozitie pentru prepararea meselor, de anotimpul in care suntem, etc.

4. Cate sedinte pe saptamana sunt recomandate pentru obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp cat mai scurt?
Pentru stabilirea numarului de sedinte necesare pe saptamana, vom avea in vedere ce doriti sa obtineti - fie ca vreti sa slabiti, sa va tonifiati corpul sau sa adaugati masa musculara, dar si timpul in care va propuneti sa obtineti aceste rezultate.
Indiferent daca doresti sa slabiti sau sa castigati masa musculara, dieta este un element foarte important pentru a avea cele mai bune rezultate.

5. Unde au loc sedintele de antrenament?
Voi alege dintre salile cel mai bine dotate si placut amenajate, pe cea care este cel mai aproape de casa sau biroul dumneavoastra.

6. Care este costul pentru a avea un antrenor personal in Brasov?
Costul unei sedinte il stabilim in functie de frecventa antrenamentelor.
Costul include conceperea programului personalizat de antrenament, asistarea pe parcursul fiecarei sedinte de antrenament, dar si stabilirea programului de nutritie.
Durata sedintei de antrenament este de 1 h- 1 h si jumatate, in functie de tipul de antrenament pe care il vom face.

7. Ce alte avantaje imi mai ofera un antrenor personal?
- Calcularea indicelui de masa corporala;
- Stabilirea greutatii ideale prin utilizarea mai multor formule, care iau in calcul mai multi factori;
- Calcularea necesarului zilnic de calorii;
- Evitarea suprasolicitarii in timpul antrenamentelor;
- Conceperea celor mai eficiente programe de antrenament
- Etc.

8. Programul personalizat presupune si o  dieta drastica?
Prin calcularea necesarului zilnic de calorii, vom crea un deficit caloric care impreuna cu arderile din timpul antrenamentului, nu va vor supune unui regim de infometare.

9. Ce aduce nou aceasta dieta?
Dieta - care este inclusa gratuit in programul personalizat, va fi diferita de tot ceea ce ati auzit si probabil ati incercat pana acum. Veti fi surprinsi sa constatati ca va puteti bucura in continuare de aceleasi mese delicioase, doar prin schimbarea cantitatii si frecventei acestora.
Multi dintre noi, nu am reusit sa urmam o dieta din cauza ca nu am gasit la supermarket sau in piata alimentele recomandate in foarte multe cure de slabire. Mesele vor fi alcatuite din alimente specifice sezonului, usor de procurat si totodata simplu de preparat.

10. Exista programe si pentru refacerea dupa accidentari?
In functie de tipul accidentarii si ceea ce v-a fost recomandat de catre medic, va voi crea un program personalizat prin care vom mari progresiv efortul, monitorizand continuu rezultatele obtinute spre o refacere corecta, cat mai rapida si completa.

Tot in sprijinul d-voastra, pentru a obtine cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt, veti avea consultanta gratuita 24/24 h - telefon, mail, etc.

Sedintele de antrenament se vor desfasura doar cu d-voastra sau la cerere cu cel mult un prieten cu care va face placere sa lucrati la o sala de fitness din Brasov .

De ce antrenor personal?

Afla aici aspectele care ma diferentiaza ca antrenor personal, antrenor cu program personalizat de fitness in Brasov:

Servicii

Va stau la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata cu informatii din urmatoarele domenii:

Activitatile se desfasoara in Brasov ata la sala de fitness cat si la domiciliul d-voastra.

Contact instructor fitness

Cauti un antrenor personal de fitness autorizat in Brasov? Doresti sa beneficiezi de serviciile unui personal trainer cu un program personalizat? Iti raspund cu mare placere la contactele de mai jos:

Telefon:0764 425 425
E-mail:contact@instructorfitness.ro