Antrenor personal de fitness la tine acasa in Brasov.

 Catalin Tatulescu •  4 Ianuarie 2016, 14:46

Ai inteles cat de importanta este miscarea in viata ta, dar nu ai timp pentru a ajunge la nci o sala de fitness din Brasov?

Antrenorul personal la tine acasa este solutia ideala pentru a-ti face antrenamentele acasa.

Iti voi recomanda un minim de echipament care sa ne permita crearea unui program personalizat pentru tine si ceea ce iti doresti sa obtii.

Rolul meu ca antrenor personal, este si de a veni la tine cu cele mai noi accesorii din acest domeniu, pentru complexitatea si diversificarea antrenamentelor, ziua de antrenament fiind tot timpul o surpriza pentru tine .

In timpul antrenamentelor te voi invata cum sa folosesti accesoriile de fitness si iti voi crea exercitii pentru obtinerea rezultatelor pe care vrei sa le vezi, pentru ca sunt la curent cu toate inovatiile din acest domeniu.

A avea un antrenor personal inseamna mai mult decat ceea ce ai auzit in media, te voi motiva sa nu sari peste nici un antrenament, voi face ca sedintele de fitness sa fie eficiente dar si placute, astfel nu vei avea tentatia sa renunti la sedinta de antrenament si nici sa te opresti imediat ce simti ca ai inceput sa obosesti.

De ce antrenor personal?

Afla aici aspectele care ma diferentiaza ca antrenor personal, antrenor cu program personalizat de fitness in Brasov:

Servicii

Va stau la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata cu informatii din urmatoarele domenii:

Activitatile se desfasoara in Brasov ata la sala de fitness cat si la domiciliul d-voastra.

Contact instructor fitness

Cauti un antrenor personal de fitness autorizat in Brasov? Doresti sa beneficiezi de serviciile unui personal trainer cu un program personalizat? Iti raspund cu mare placere la contactele de mai jos:

Telefon:0764 425 425
E-mail:contact@instructorfitness.ro