Antrenor personal de fitness in Brasov pentru copilul tau

 catalin •  2 Iunie 2014, 10:50

Locuiesti in Brasov si cauti un antrenor personal de fitness pentru copilul tau?

Cu totii vrem sa avem copii sanatosi, frumosi si cu chef viata, dar calculatorul si mancarea procesata si-au lasat o amprenta puternica, nu doar asupra noastra, ci si a copiilor nostri.

Fie ca avem cateva kilograme in plus sau suntem lipsiti de energie mai tot timpul, exista o foarte mare probabilitate ca acestea sa se fi intamplat din cauza lipsei de miscare din viata noastra.

Sa revenim la cei mici care in ultimul timp si ei se confrunta cu sedentarismul, si nu doar la scoala unde dascalii sunt preocupati mai mult de disciplinele care trebuie studiate, dar mai ales in timpul liber.

De aceea, daca  aveti un copil apatic, care prefera sa stea numai in casa si vreti sa remediati aceasta problema, un antrenor personal de fitness este cea mai potrivita alegere pentru copilului dumneavoastra.

Antrenorul personal de fitness il va ajuta nu doar sa faca miscare, ci si sa fie mai sanatos, dar mai ales ii va cultiva placerea de a face sport.

Antrenamentele se vor tine in Brasov, la sala de fitness sau la domiciliul dumneavoastra.

De ce antrenor personal?

Afla aici aspectele care ma diferentiaza ca antrenor personal, antrenor cu program personalizat de fitness in Brasov:

Servicii

Va stau la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata cu informatii din urmatoarele domenii:

Activitatile se desfasoara in Brasov ata la sala de fitness cat si la domiciliul d-voastra.

Contact instructor fitness

Cauti un antrenor personal de fitness autorizat in Brasov? Doresti sa beneficiezi de serviciile unui personal trainer cu un program personalizat? Iti raspund cu mare placere la contactele de mai jos:

Telefon:0764 425 425
E-mail:contact@instructorfitness.ro