Abdomenul perfect-cum il obtinem?

 Catalin Tatulescu •  22 Mai 2014, 12:55

Din diverse motive, atunci cand auzim de abdomene,  multi dintre noi dau inapoi si prefera sa faca alte exercitii la sala de fitness pentru a obtine un abdomen six pack. Printre motivele invocate de a sari peste aceste exercitii ar fi si acela ca nu stim cum se fac abdomenele intr-un mod corect si lucrand gresit, avem impresia ca ne chinuim fara a vedea vreodata acel abdomen mult visat.

Primul pas ar fi acela de a gasi un antrenor personal de fitness in Brasov, care sa iti arate cum trebuie sa iti lucrezi abdomenul la sala de fitness.

Un antrenor personal de fitness iti va arata nu doar cum se fac corect abdomenele, dar te va si corecta atuci cand vei avea tendinta de a modifica exercitiul respectiv. Deasemenea te va ajuta si in izolarea cat mai buna a acestuia, dar si in a duce la capat ultimele repetari, repetari care sunt cele mai importante pentru definirea six pack-ului. 

Asadar daca esti din Brasov si doresti sa lucrezi cu un antrenor personal de fitness pentru a obtine abdomenul perfect, contacteaza-ma la numarul de telefon de pe site www.instructorfitness.ro sau pe adresa de mail contact@instructorfitness.ro.

De ce antrenor personal?

Afla aici aspectele care ma diferentiaza ca antrenor personal, antrenor cu program personalizat de fitness in Brasov:

Servicii

Va stau la dispozitie in fiecare zi de luni pana sambata cu informatii din urmatoarele domenii:

Activitatile se desfasoara in Brasov ata la sala de fitness cat si la domiciliul d-voastra.

Contact instructor fitness

Cauti un antrenor personal de fitness autorizat in Brasov? Doresti sa beneficiezi de serviciile unui personal trainer cu un program personalizat? Iti raspund cu mare placere la contactele de mai jos:

Telefon:0764 425 425
E-mail:contact@instructorfitness.ro